JUSSI PALKINNOT JAETTIIN 24.3.2023!

Jussi palkinnot vuoden 2022 parhaille elokuville jaettiin perjantaina 24.3.2023 suorassa tv-lähetyksessä Helsingin Kaapelitehtaalla.

 

Vuoden 2022 maskeeraussuunnittelun Jussi palkinnon voitti Marina Ritvall ja Conor O´Sullivan elokuvasta Pahanhautoja. Onnittelut kaikille ehdokkaille ja voittajille!

 

JUSSI-EHDOKKAAT VUODEN 2022 KOTIMAISISTA ELOKUVISTA ON VALITTU!

Jussi ehdokkaat vuoden 2022 kotimaisista on valittu ja maskeeraussuunnittelussa ehdokkaat ovat:

Kaire Hendrikson -  Hetki Lyö

Marina Ritvall - Conor O´Sullivan - Pahanhautoja

Riikka Virtanen - Kikka

 

Suomen maskeeraajat ry onnittelee ehdokkaita ja kaikkien kategorioiden Jussi palkintojen voittajat julkaistaan Jussi gaalan palkintojenjaossa Helsingin Kaapelitehtaalla 24.3.2023.

Jussi gaala esitetään suorana lähetyksenä MTV3-kanavalla ja MTV katsomossa.

Helsinki Make-up Contest 2022 lehdistötiedote

Helsinki Make-up Contest 2022 kilpailuita käytiin peräti 3 päivää I love me messuilla Helsingissä 21.-23.10.2022.

Perjantaina kilpailtiin Special Award: Sfx for the face kategorian parissa, jonka aiheena oli kiehtova Noitien maailma. Kilpailusarja on avoin sarja kaikille alojemme ammattilaisille ja opiskelijoille. Sfx for the face kategorian voitti Lontoosta tullut Angela Youngs.

Lauantaina kilpailtiin Special Award: Tekninen kauneusmeikki ammattilaisille kategorian parissa, jonka aiheena oli Tämän päivän 20 luku. Teknisen kauneusmeikin ammattilaisille voitti yhdistyksemme oma jäsen Elina Kymäläinen Tampereelta.

Sen lisäksi lauantaina kilpailtiin Creative make-up sarjoissa, joissa oli oma kategoria ammattilaisille, sekä opiskelijoille. Kummassakin sarjassa oli aiheena Glamourin taika.

Tänä vuonna myös nämä sarjat olivat avoinna kansainvälisesti. Tämä tarkoitti käytännössä sitä, että jos voittaja(t) ovat suomessa asuvia suomen kansalaisia, he ovat myös vuoden 2022 Suomen mestareita. Mikäli voittaja(t) eivät ole suomessa asuvia suomenkansalaisia, Suomen mestaruustitteleitä ei jaeta.

Creative Make-up Oppilassarjan Suomen mestaruuden 2022 voitti Stadin ao:n koulusta tullut Julia Kervinen.

Creative Make-up ammattilaissarjan Suomen mestaruuden 2022 voitti Roosa Leino Espoosta.

Sunnuntaina kilpailimme Body paintingin parissa, mikä myös oli avoin sarja kansainvälisesti ammattilaisille ja opiskelijoille. Tällä kertaa ykkössijan Suomenmestaruutta ei jaettu, sillä sarjan voitti Heleni Toom Virosta.

Sunnuntaina kilpailtiin myös uudessa New Comer: Tekninen kauneusmeikki sarjassa, jonka aiheena oli Sateenkaaren taika. Tämä sarja oli poikkeuksellinen kilpailuissamme, sillä siihen sai osallistua kuka tahansa, koulutus-tai ammattitaustastaan riippumatta. Eli minkäänlaista meikkiosaamista ei sarjaan osallistuminen vaatinut. Siihen toki sai osallistua, vaikka olisi esimerkiksi alan opiskelija.

Tämä sarja toteutettiin toiveiden takia, sillä korona aikana järjestimme ihmisten piristykseksi useita online valokuvakilpailuita sosiaalisessa mediassa, mihin sai osallistua kuka tahansa ja silloin saimme toiveita, että saisiko myös livekilpailuihin mahdollisuuden osallistua, vaikka mitään taustaa meikkaamisesta ei varsinaisesti olisikaan.

Tämän sarjan voitti Tuuli- Triinu Teder.

Suuret onnittelut vielä kerran kaikille kilpailuiden voittajille ja kiitos kaikille tuomareillemme ja yhteistyökumppaneille!

 

Tekijänoikeuskorvaukset myös maskeeraajille- adressi!

Kopioston sivuilla lukee: ”Maksamme korvauksia tv- ja radio-ohjelmien jälkikäytöstä, kuten niiden tallentamisesta kodeissa ja oppilaitoksissa. Korvauksia saavat audiovisuaalisten teosten tekijät, kuten käsikirjoittajat, ohjaajat, leikkaajat, lavastajat, pukusuunnittelijat, kuvaajat, kuvittajat, näyttelijät, selostajat, kääntäjät sekä äänisuunnittelijat, ohjelmista, joita esitetään vapaasti katsottavilla ja kuunneltavilla kanavilla.”
 
Me allekirjoittaneet, Suomen maskeeraajat ry:n yhdistys ja sen jäsenet, sekä muut alalla toimivat meikkaaja-maskeeraajat ja muut asiaa kannattavat henkilöt toivomme, että Kopiosto harkitsee maskeeraustöiden huomioimista tekijänoikeuskorvauksia jaettaessa tulevaisuudessa.
Arvostaisimme suuresti, jos annat allekirjoituksesi tälle tärkeälle asialle, koska nykytilanne kohtelee maskeeraussuunnittelua hyvin epätasa-arvoisesti suhteessa muihin audiovisuaalisiin tekijöihin.
#tekijänoikeus #tasaarvo

Helsinki Make-up Contest 2022- Maskeerauksen SM-kilpailut kilpailuilmoittautuminen on nyt auki!

Helsinki Make-up Contest- Maskeerauksen SM-kilpailut 2022 kilpailuilmoittautuminen on nyt avoinna!

Löydät sivuiltamme kilpailukategoriat, sekä kilpailuaiheet, säännöt ja ilmoittautumislomakkeen! Kilpailut käydään tänä vuonna peräti 3 päiväsenä I love me messujen yhteydessä 21.10-23.10.2022 ja tänä vuonna meillä on peräti 7 eri kilpailusarjaa.

Kilpailun infoihin pääset täältä : Helsinki Make-up Contest 2022

Lämpimästi tervetuloa kilpailemaan!

Jussi ehdokkaat 2020

Vuoden 2020 Jussi ehdokkaat on nyt valittu ja maskeeraussuunnittelun  Jussi ehdokkaat ovat:

 

MASKEERAUSSUUNNITTELU

Gristina Pahmann – Näkemiin Neuvostoliitto

Riikka Virtanen – Tove

Riikka Virtanen – Teräsleidit

 

Suomen maskeeraajat ry onnittelee ehdokkaita!

 

Täältä pääset näkemään kaikkien kategorioiden ehdokkaat:

Jussi ehdokkaat 2020

 

 

 

Tuplavoitto Suomeen Swiss Creative Makeup Contestista !!

                                                                                                                                             Tiedote

 

 The Professional Make-up Artists of Finland - Suomen maskeeraajat ry                                                                                                                                              

Suomeen tuli tuplavoitto 26.1.2020 Sveitsissä käydyistä Swiss Creative Make-up Contest kilpailuista!

Yhdistyksemme jäsen Jaana Veronika Kuittinen voitti Pro sarjan ja maskeerauskoulu Makeristä juuri valmistunut Sasha Virranta voitti New comer sarjan.

Jaana Veronika Kuittinen, sekä Sasha Virranta osallistuivat yhdistyksemme järjestämiin Helsinki Make-up Contest - Maskeerauksen SM-kilpailuihin viime syksynä I love me messuilla, Helsingin messukeskuksessa.

Jaana Veronika voitti SM - creative ammattilaiset sarjan ja Sasha voitti SM -creative oppilaat sarjan. Yhtenä palkinnoista oli kilpailupaikka Swiss Creative Makeup Contest:iin. Molemmat ottivat kilpailupaikan vastaan ja alkoivat suunnittelemaan omia kilpailutöitään tuleviin kansainvälisiin kisoihin. Se kannatti, sillä tämä tuplavoitto on aivan mieletön asia ja se tuokin alallemme toivottua näkyvyyttä, sekä kertoo Suomen korkeasta tasosta maskeerausalalla.

Suomen maskeeraajat ry onnittelee voittajia!

Jussi palkinnot 2019

Parhaan maskeeraussuunnittelun Jussin 2019 voitti yhdistyksemme kunniajäsen Riikka Virtanen, elokuvasta Juice.

Tämä on jo toinen kerta, kun Riikka saa tämän palkinnon upeasta työstään!

Suomen maskeeraajat ry onnittelee Riikkaa!  Jussi voittajat 2019

Jussi-ehdokkaat 2019

Jussi ehdokkaat on nyt julkaistu!

Paras maskeeraussuunnittelu - ehdokkaat ovat:

Kaisu Hölttä – Hölmö nuori sydän
Kati Koskela – Hevi reissu
Riikka Virtanen – Juice

Hallituksemme jäsen Jani Kylmälä sai kunnian toimia esivalintaraadissa ehdokkuuksien valinnassa.

Suomen maskeeraajat ry toivottaa onnea kaikille ehdokkaille!
 
Kaikki Jussi ehdokkaat 2019!

© The Professional Make-up Artists of Finland | Suomen maskeeraajat ry

Tietosuojaseloste

webdesign bahama.digital