Helsinki Make-up Contest 2022 lehdistötiedote

Helsinki Make-up Contest 2022 kilpailuita käytiin peräti 3 päivää I love me messuilla Helsingissä 21.-23.10.2022.

Perjantaina kilpailtiin Special Award: Sfx for the face kategorian parissa, jonka aiheena oli kiehtova Noitien maailma. Kilpailusarja on avoin sarja kaikille alojemme ammattilaisille ja opiskelijoille. Sfx for the face kategorian voitti Lontoosta tullut Angela Youngs.

Lauantaina kilpailtiin Special Award: Tekninen kauneusmeikki ammattilaisille kategorian parissa, jonka aiheena oli Tämän päivän 20 luku. Teknisen kauneusmeikin ammattilaisille voitti yhdistyksemme oma jäsen Elina Kymäläinen Tampereelta.

Sen lisäksi lauantaina kilpailtiin Creative make-up sarjoissa, joissa oli oma kategoria ammattilaisille, sekä opiskelijoille. Kummassakin sarjassa oli aiheena Glamourin taika.

Tänä vuonna myös nämä sarjat olivat avoinna kansainvälisesti. Tämä tarkoitti käytännössä sitä, että jos voittaja(t) ovat suomessa asuvia suomen kansalaisia, he ovat myös vuoden 2022 Suomen mestareita. Mikäli voittaja(t) eivät ole suomessa asuvia suomenkansalaisia, Suomen mestaruustitteleitä ei jaeta.

Creative Make-up Oppilassarjan Suomen mestaruuden 2022 voitti Stadin ao:n koulusta tullut Julia Kervinen.

Creative Make-up ammattilaissarjan Suomen mestaruuden 2022 voitti Roosa Leino Espoosta.

Sunnuntaina kilpailimme Body paintingin parissa, mikä myös oli avoin sarja kansainvälisesti ammattilaisille ja opiskelijoille. Tällä kertaa ykkössijan Suomenmestaruutta ei jaettu, sillä sarjan voitti Heleni Toom Virosta.

Sunnuntaina kilpailtiin myös uudessa New Comer: Tekninen kauneusmeikki sarjassa, jonka aiheena oli Sateenkaaren taika. Tämä sarja oli poikkeuksellinen kilpailuissamme, sillä siihen sai osallistua kuka tahansa, koulutus-tai ammattitaustastaan riippumatta. Eli minkäänlaista meikkiosaamista ei sarjaan osallistuminen vaatinut. Siihen toki sai osallistua, vaikka olisi esimerkiksi alan opiskelija.

Tämä sarja toteutettiin toiveiden takia, sillä korona aikana järjestimme ihmisten piristykseksi useita online valokuvakilpailuita sosiaalisessa mediassa, mihin sai osallistua kuka tahansa ja silloin saimme toiveita, että saisiko myös livekilpailuihin mahdollisuuden osallistua, vaikka mitään taustaa meikkaamisesta ei varsinaisesti olisikaan.

Tämän sarjan voitti Tuuli- Triinu Teder.

Suuret onnittelut vielä kerran kaikille kilpailuiden voittajille ja kiitos kaikille tuomareillemme ja yhteistyökumppaneille!

 

© The Professional Make-up Artists of Finland | Suomen maskeeraajat ry

Tietosuojaseloste

webdesign bahama.digital