Helsinki Make-up Event 2018 & Helsinki Creative Look Competition

Suomen Maskeeraajat Ry järjestää Helsinki Make-up Event tapahtuman 13.4.2018 Konepaja Brunossa, Helsingin Vallilassa.

Tapahtuma on suunnattu kaikille kauneuden ja luovien alojen ammattilaisille, opiskelijoille sekä myös kuluttajille.Tulemme rajaamaan kauneuden alan ammattilaisille aamusta oman ajan, jonka jälkeen tapahtuma aukeaa kaikille.Tapahtumassa on myös kauneuden alan ammattilaisille ja opiskelijoille maksullisia workshop- koulutuksia.Tapahtuman huipentuma tulee olemaan uusi ”Helsinki Creative Look Competition” fantasia kisa-sarja, joka lanseerataan Helsinki Make-up Event tapahtumassa.Kilpailuun voi osallistua yksin, kaksin tai jopa kolmin. Kilpailussa arvioidaan hiukset, meikki/maskeeraus sekä asukokonaisuus erikseen.

Voittaja(t) valikoituvat kaikkien osa-alueiden pisteiden yhteispistemäärällä. Tämän kisa-sarjan voittaja(t) lunastavat automaattisesti kisapaikan tästä uudesta kisa-sarjasta, Maskeerauksen SM & Helsinki Bodypainting -kisoissa, jotka pidämme joka vuosi syksyisin I Love Me - messuilla Helsingin Messukeskuksessa.

Kasaamme juuri arvotuomaristoa arvioimaan tätä kisasarjaa, julkaisemme tuomaristomme myöhemmin ;)

Sen lisäksi teemme yhteistyötä Helsinki Drag Battlen kanssa. Messuilijoilla on mahdollisuus lähteä illalla seuraamaan vuoden huikeinta show meininkiä, kun ilta tiivistyy tiukkaan kilpailuun Drag artistien kesken. Kenestä tulee vuoden 2018 Drag Battle voittaja?

 

Jos haluat jälleenmyyjäksi tai yhteistyökumppaniksi tapahtumaamme, olethan suoraan yhteydessä sihteeriimme.

Jälleenmyyntipaikat ovat nyt myynnissä, paikkoja on rajoitettu määrä. Julkaisemme yhteistyökumppanimme myöhemmin keväällä.

 


HELSINKI  CREATIVE LOOK INFO JA SÄÄNNÖT:

Helsinki Creative Look Competition - sarja on uusi avoin fantasiasarja ja siihen voivat osallistua kaikki halukkaat sekä Suomesta että ulkomailta. Tämä sarja on kohdennettu niin, että se antaa mahdollisuuden kasata oma huipputiimi, jolla voi luoda mahdollisimman näyttävän kokonaisuuden kaikki osa-alueet huomioon ottaen.

Esimerkkinä kampaaja, maskeeraaja ja puvustaja tiiminä, jossa kukin vastaa omasta alueestaan.

Kilpailuun saa osallistua kaikki alojen ( maskeeraaja- kosmetologi-kampaaja) ammattilaiset, opiskelijat sekä kuka vaan esimerkiksi itseoppinut tai koulutettu stylisti, puvustaja, pukusuunnittelija, cosplay harrastaja jne.

Kilpailutyö toteutetaan yksin, kaksin tai kolmin, tiimityönä kisapaikalla. Kilpailuun ilmoittautuessa pitää ilmoittaa kaikki sarjaan osallistuvat henkilöt vastuualueineen. Sarjassa ei saa käyttää assistentteja.

Kilpailussa ei tule olemaan varsinaista kisateemaa, vaan joka vuosi kilpailuun annetaan jokin elementti/asia mikä pitää sisällyttää kisatyöhön. Sillä ei ole väliä, onko se hiuksissa, meikissä vaiko asussa tai jopa jokaisessa. Kisa-sarjan ensimmäiseksi elementiksi on valikoitunut TIMANTTI.

Tiedämme Suomessa olevan aivan timanttista osaamista, nyt tämä elementti pitäisi tähän fantasiatyöhön jotenkin saada mukaan.

Kilpailumaksu 100 euroa.

The Professional Make Up Artists of Finland – Suomen Maskeeraajat ry:n jäsenet eivät maksa kilpailumaksua.

Viimeinen ilmoittautumispäivä: 13.3.2017

Lisätiedot ja ilmoittautuminen sähköpostitse : Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoitathan sihteerille KAIKKI osallistujat ja KAIKKIEN osallistujien täydelliset yhteystiedot ja mainitsehan samalla laskutusosoitteesi, mikäli se on eri kuin yhteystietosi. Vain yksi laskutusosoite per tiimi.

Helsinki Make-up Event on myös facebookissa! Täältä saat kaikki viime käden tiedot nopeasti tapahtumastamme!

 

Tässä sarjassa arvioidaan kolmea asiaa erikseen:

 • Hiukset
 • Meikki / Maskeeraus
 • Asu/ rekvisiitta ja kokonaisuus

Näiden arvioitikohteiden yhteispistemäärä ratkaisee voittajan /voittajat.

Hiuksien osalta säännöt ovat:

 • Kaikki alustavat työt ovat sallittuja ennen kilpailun alkua.
 • Hiukset on kammattava kilpailualueella ennen fantasiakampauksen tekoa.
 • Mallin omia hiuksia on näyttävä laitteiden ja lisäkkeiden lisäksi vähintään 1/3 osa.
 • Kilpailutyö toteutetaan kilpailijan omilla tuotteilla ja tarvikkeilla. Käytettävien tuotteiden tulee olla hiuksille soveltuvia.
 • Huomioi, että hiukset toimivat kokonaisuutena muiden arvosteltavien kohteiden kanssa.
 • Peruukit ovat kiellettyjä.

Meikin / Maskeerauksen osalta säännöt ovat:

 

 • Kilpailutyö toteutetaan kilpailijan omilla tuotteilla ja tarvikkeilla. Käytettävien tuotteiden tulee olla iholle soveltuvia.
 • Meikki ja/tai vartalomaalaus tehdään puhtaalle iholle kisa-paikalla.
 • Drag sallittu.
 • Irtoripset sallittu (kiinnitys vasta kisoissa)
 • Kaikki värimaskeeraus vasta kisoissa
 • Irto-osien kiinnitys sallittu etukäteen, mutta värimaskeeraus vasta kisoissa.
 • Jos teet vartalomaalausta mallin rintakehään, muistathan peittää mallin rinnat ajoissa.
 • Airbrush sallittu.
 • Huomioi, että meikki/ maskeeraus toimii muiden arvosteltavien kohteiden kanssa kokonaisuutena ja että asu/rekvisiitta/ kokonaisuus vie 1/3 mallin vartalosta.
 • Piilolinssit sallittu

Asun/ kokonaisuuden osalta säännöt ovat:

 

 • Huomioi, että asu / kokonaisuus toimii muiden arvosteltavien kohteiden kanssa kokonaisuutena.
 • Asua/ rekvisiittaa pitää olla vähintään 1/3 mallin vartalosta.
 • Voit käyttää mitä tahansa iholle soveltuvia materiaaleja.
 • Asu pitää olla valmiina kisoihin mentäessä ja mallille puettuna. Kengät voi malli laittaa jalkaansa vasta kisa-ajan lopulla. Viimeiset silaukset, sekä rekvisiitan lisäyksen voi tehdä kisojen aikana.
 • Asukokonaisuus voi olla itse alusta loppuun suunniteltu ja toteutettu, tai olla valmiita vaatteita/ tai tuunattuja vaatteita.
 • Tämän osa-alueen tekijä voi myös valmistaa tai vastata kilpailussa mahdollisesti käytettävistä hius tai meikkikoruista.
 • Jos aiot suunnitella ja valmistaa asukokonaisuuden alusta loppuun itse, ilmoittaudu kisoihin tittelillä ” suunnittelija”.
 • Jos taas aiot käyttää valmiita vaatteita/asusteita, tai tuunata valmiita vaatteita/asusteita itse, ilmoittaudu kisoihin tittelillä ”stylisti”.

Eli, jos tässä kisa-sarjassa kilpailee 3 henkeä: Ilmoittaudu: Hiuksista vastaa: X, Meikeistä vastaa:

X ja Asukokonaisuudesta vastaa X henkilö JOKO stylistinä TAI suunnittelijana.

Jos tässä kisa-sarjassa kilpailee 2 henkeä: Ilmoittaudu: Mistä kumpikin vastaa, mutta kaikista kilpailu-osista on vastattava jonkun.

Jos kilpailet yksin tässä sarjassa, vastaat kaikista arvioitavista kilpailu-osista yksin.

Yleiset kisasäännöt:

1. Kisatyössä on otettava huomioon, että mallista 1/3 osaa on jätettävä vaatteiden/asusteiden käyttöön.
2. Airbrushia ja lämpöpuhaltimia saa käyttää, mutta ne pitää jatkojohtoineen tuoda itse paikalle.
3. Kisatyöaika koko kisatyölle on 3 tuntia. Kilpailijat saavat keskenään päättää kuinka paljon siitä käytetään hiusten tai meikin/maskeerauksen/maalauksen tekoon.
4.Mahdollisten liimattavien irto-osien (foam-, gelatiini- tai lateksilisäosat) kiinnittäminen voidaan tehdä etukäteen, mutta niitä ei saa etukäteen maskeerata/värittää ennen kilpailuajan alkua.
5.Toimitsijat tarkistavat, että kaikkien mallien lähtötilanne on näiltä osin sama.

6. Mahdollinen kulmakarvojen peittäminen vahalla tms. tulee tehdä kisan aikana.
7. Kilpailijalla tulee olla työsuunnitelma (layout) työpaikalla tuomareita varten. Layoutista tulee käydä ilmi kilpailijan/kilpailijoiden nimen lisäksi työn nimi. Suosittelemme vahvasti myös kirjoitettua tarinaa fantasiahahmosta. Layoutissa pitää olla erikseen hiuksien, meikin/maskeerauksen sekä puvustuksen kuva, sillä ne arvioidaan osittain erikseen omilla osa-alueillaan.
8.Osallistuja vastaa itse osallistumisesta aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisista aiheuttamistaan
vahingoista itselleen, mallilleen, kisapaikalle tai irtaimistolle.

9. Osallistujamaksun pitää olla suoritettuna ennen kisoja. Osallistujamaksuja ei palauteta. Ilmoittautuessaan osallistuja hyväksyy kilpailusäännöt sekä vastuun itsestään ja mallistaan. Kun ilmoittautuminen on sulkeutunut, on myös kisamaksu maksettava, vaikka peruuttaisi tulonsa kisoihin. Ainoastaan lääkärintodistusta vastaan voidaan kisamaksua olla perimättä.
10. Kommunikointi kilpailun aikana on sallittua vain oman työparin, mallin, tuomareiden ja toimitsijoiden kanssa.
11. Kisapaikalla ei ole erikseen tiloja mallien pukeutumista tai peseytymistä varten. Otathan tämän huomioon.
12. Huomioithan, että maskeerausta tulee olla tehtynä tarpeeksi mallille, jotta tuomaristo voi arvioida osaamista.

13. Jos kisatiimiin osallistuu muitakin kuin yhdistyksemme jäseniä, vähennetään kisamaksusta yhdistyksen jäsenen osuus. Esimerkiksi:3 kilpailijaa, joista yksi on yhdistyksemme jäsen, on kisamaksu 67 euroa.

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

 

 

webdesign bahama.digital