Helsinki Bodypainting competition 2018 tulokset

The Professional Make-up Artists of Finland - Suomen maskeeraajat ry järjesti vuosittaiset Helsinki Bodypainting competition -kilpailut Helsingin Messukeskuksessa 21.10.2018. Helsinki Bodypainting Competition on avoin kilpailusarja johon voi osallistua kaikkien alojen edustajat myös ulkomailta.

Suomen maskeeraajat ry on perustettu vuonna 1989 ja sen jäsenistöön kuuluu Suomen alan huiput. Sen tehtävänä on edistää suomalaista maskeeraustaidetta, olla alan ammattilaisten yhdistävänä foorumina sekä järjestää koulutuksia ja kursseja jäsenistön ammattitaidon kasvattamiseksi. Jäseniä yhdistyksellä on tällä hetkellä noin 100.

Bodypainting -kisa täyttää tänä vuonna 15 vuotta, joten sen kunniaksi aiheena oli hyvinkin vapaa ” welcome to my world” aihe.

Yleisiä kommentteja tuomaristolta kisatöistä:

Töihin kaivattiin lisää kontrasteja ja valoja. Teemaa oli käsitelty hieman liian yksinkertaisesti ja se olisikin antanut vielä enemmän mahdollisuuksia aiheen käsittelyyn. Yleisesti taso bodypainting-kilpailussa on noussut ja kokonaisuudet olikin mietitty hyvin päästä varpaisiin.

Pisteet ja sijoitukset:

  1. Tiina Willmann ja Minja Konttori 99p.
  2. Heleny Post 90p.
  3. Jaana Veronika Kuittinen ja Jasmiina Walters 86p.
  4. Kai Schön 83p.
  5. Noora Varrio ja Iida Rajaviita 63p.
  6. Elisa Koivuniemi 62p.
  7. Katjaana Rajala ja Tiia Karstu 53p.
  8. Heli Tikkanen 50p.

Helsinki Bodypainting kilpailua tuomaroi: Emma Räsänen, Riina Laine, Kaisa Vanne, Andrea Cobalto Galimberti ja Taru Huokuniemi.

Yhteistyössä Suomen Maskeeraajat ry:n kanssa sponsoroi: Cameleon Face&Bodypaint, Make Up For Ever Academy, Ben Nye, Duroy ja Carpelan Cosmetics, Four Reasons, Glitter By Elina K, Pieni Sivellinpuoti, Schwartzkopf professional, Get Set Go Bags, Face Helsinki, Riina Laine by Duroy, Paese Cosmetics, Beancase, Evo, TuhatTaika, ID Hair, MakeUpFactory ja Studio R .

© The Professional Make-up Artists of Finland | Suomen maskeeraajat ry

Tietosuojaseloste

webdesign bahama.digital