Helsinki Bodypainting Competition 2015 & Maskeerauksen SM-kilpailut

The Professional Make-up Artists of Finlandin järjestämät maskeerauksen SM-kilpailut tulevat taas kerran lokakuussa! Kilpailut pidetään tuttuun tapaan I Love Me -messujen yhteydessä Helsingin messukeskuksessa.

Jo toista vuotta peräkkäin bodypainting-kilpailu on nimeltään Helsinki Bodypainting Competition ja se on sarjana avoin kaikille halukkaille kotimaasta tai ulkomailta.

Mikäli sarjan voittaja on suomalainen, saa hän käyttää myös titteliä Body paintingin suomenmestari 2015. Tänä vuonna bodypainting-kilpailussa aiheena on tänä vuonna mystinen ja inspiroiva Salaisuudet ja illuusiot - Secrets and illusions.

Kilpailuun voi osallistua yksin tai korkeintaan kahden hengen ryhmässä ja se käydään 17.10.2015. Maskeerauksen SM-kilpailuissa sunnuntaina 18.10.2015 kilpaillaan kahdessa sarjassa; oppilaat ja ammattilaiset omassaan. Oppilaiden aiheena on tällä kertaa näkökulmasta riippuen unelmainen tai painajaismainen: Kauniita unia. Ammattilaiset kilpailevat vieläkin syntisemmissä ja syvemmissä vesissä, kun aiheena on: Seitsemän kuolemansyntiä. Ammattilaissarjan SM-voittaja pääsee kilpailumatkalle Düsseldorfiin. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 02.10.2015.

Lisätiedot sarjoista, uudistuneet säännöt sekä tarkemmat ilmoittautumisohjeet löydät oheisesta tiedostosta ja kilpailun Facebook-sivulta:

Säännöt 2015

Helsinki Bodypainting Competition Facebookissa

 

The Helsinki Bodypainting Competition is coming again this fall! The 2015 competition will be held at theI Love Me-convention in the Expo and Convention centre Helsinki, also known as Messukeskus. The Professional Make-up Artists of Finland organises the annual Finnish Make-up and Body Painting Championships.

Just like last year the body art competition is called the Helsinki Bodypainting Competition and admission is allowed and very warmly welcomed to international competitors as well. This years theme is rather mystical and inspiring:

Secrets and illusions.
The contest will take place on the 17th of October 2015 and you can enter alone or in a group of two. The deadline for registration is 2nd of October 2015.

You can download the rules and registration information from this link or from the official Facebook-page of the competition:

Rules 2015

Helsinki Bodypainting Competition in Facebook

© The Professional Make-up Artists of Finland | Suomen maskeeraajat ry

Tietosuojaseloste

webdesign bahama.digital