Vuoden Maskiteko 2014

The Professional Make-up Artists of Finland – Suomen maskeeraajat ry jakaa myös vuosittain maskeerausalan tunnustuspalkinnon henkilölle, joka on kuluvan vuoden tai elämäntyönsä aikana tuonut ammattikuntaansa esille tai on muutoin ammatissaan ansiokkaasti menestynyt. Viime vuonna palkinnon sai Riina Laine kansainvälisestä menestyksestään ja vuosien aktiivisesta työstään ammattikuntamme eteen.

Vuoden 2014 maskitekopalkinnon sai Jaana Veronika Kuittinen ylivoimaisella äänimäärällä. Perusteluina kerrottiin seuraavaa:

”Hän on useita vuosia kauneudenalalla toiminut ammattilainen, joka tekee työtä intohimolla ja lämmöllä auttaen usein myös muita muun muassa sairastapauksien sattuessa. Merkittävimpinä meriitteinä jo kahtena vuonna peräkkäin bodypaintingin maailmanmestaruuskilpailussa Itävallassa assistenttina toimiminen Riina Laineelle, voittaen Suomeen edellisvuonna hopeaa ja tänä vuonna kultaa. Assistentin roolissa toimiminen ammattilaisena on hyvin tärkeää taiteilijalle mutta silti usein heitä ei arvosteta tarpeeksi. Tietysti täytyy mainita myös hänen vuosia kestänyt aktiivinen toiminta Suomen maskeeraajat ry: ssa.”

Onnea Jaana!

© The Professional Make-up Artists of Finland | Suomen maskeeraajat ry

Tietosuojaseloste

webdesign bahama.digital