Helsinki Bodypainting Competition 2014 tulokset

The Professional Make-up Artists of Finland - Suomen maskeeraajat ry järjesti vuosittaiset bodypainting kilpailut tänä vuonna uudella nimellä: Helsinki Bodypainting Competition. Kisat käytiin I love me -messuilla lauantaina 18.10.2014 Helsingin Messukeskuksessa ja ne olivat ensimmäistä kertaa avoinna myös ulkomaalaisille kisaajille.

Bodypainting -kisan aiheena oli tänä vuonna ”Satujen maailma” (The world of fairytales). Aihetta oli käsitelty monipuolisesti mutta tuomaristo olisi kaivannut vieläkin lisää mielikuvitusta. Kisassa nähtiin myös paljon erilaisia maalaustekniikoita ja tuotteiden käyttöä. Osallistujia oli 14.

Ensimmäisen sijan saanut työ ”The art of love” oli kuvalliselta tarinankerronnalta kaikkein moniulotteisin ja maalauksen kaikki yksityiskohdat kietoutuivat hyvin toisiinsa muodostaen kokonaisuuden. Työssä oli hallittu eniten erilaisia tekniikoita ja se oli monivärinen mutta harmoninen.

Pisteet ja sijoitukset:

1. Tuula Ropponen ja Anette Paananen, Helsinki 101p.

2. Anna Siponen ja Emma Marttinen, Espoo 88p.

3. Kai Schön, Estonia 81p.

4. Piia Hiltunen, Helsinki 80p.

5. Mira Taponen, Tammela 75p.

6. Jessica Rosenberg ja Daniela Echkart, Helsinki 74p.

7. Marjo Hakala, Tampere 68p.

8. Mia Tetri, Helsinki 66p.

9. Elina Kymäläinen, Tampere 65p.

9. Marie-Helene Ghenoun, Helsinki 65p.

11. Kirsi Kytömäki, Hämeenlinna 59p.

12. Laura Räsänen, Helsinki 54p.

13. Jonna Härkänen, Hikiä 53p.

14. Kira Salonen, Helsinki 39p.

Kisan pääsponsori oli Cameleon Face & Bodypaint Finland. Muina sponsoreina toimivat Make Up For Ever, Duroy, Bare Minerals, Senjo-color, Cutrin ja Hiusmuotoilu-Kauneushoitola Tuhat Taika Paul Mitchell :n tuottein.

Kisoissa tuomareina toimivat iso-britannialainen bodypainter Emma Cammack, bodypainting–taiteilija, hallitseva maailmanmestari ja maskeeraaja Riina Laine, maskeeraaja ja yhdistyksen puheenjohtaja Jaana Veronika Kuittinen, maskeeraaja ja taiteilija Anne Kuntsi ja maskeeraaja-kampaaja Satu Dufva. Päätuomarina toimi Riina Laine.

© The Professional Make-up Artists of Finland | Suomen maskeeraajat ry

Tietosuojaseloste

webdesign bahama.digital