Body paintingin maailmanmestaruus Suomeen!

Helsinkiläinen Riina Laine voitti maailman arvostetuimman vartalomaalauskilpailun.

Suomalainen body painting -taiteilija Riina Laine on voittanut maailmanmestaruuden Itävallassa pidetyssä World Bodypainting Festival -tapahtumassa. Kyseessä on kautta aikojen ensimmäinen Suomeen voitettu kultamitali huipputason vartalomaalauksessa.

The Professional Make-up Artists of Finland ry:n jäsen, maskeeraaja ja body painting -taiteilija Riina Laine on aiemminkin kilpaillut body paintingissa huipputasolla mutta nyt tuli täysosuma kultamitalin muodossa. Suorituksen arvoa nostaa se, että Laine voitti kultaa World Bodypainting Festival -kilpailujen pääsarjassa, perinteisessä sivellin-sienitekniikassa. Mestaruus tässä sarjassa on koko kilpailun arvostetuin. Laineen assistenttina toimi yhdistyksen puheenjohtaja, maskeeraaja Jaana Veronika Kuittinen.

World Bodypainting Festival on body paintingin ykköstapahtuma maailmassa ja kerää vuosittain tuhansia vierailijoita ja satoja alan huippuja ja harrastajia mittelemään taitojaan ja opiskelemaan vartalomaalausta Itävallan Pörtschachiin. Tänä vuonna tapahtuma järjestettiin 29.6.–6.7. ja osallistujia oli 47 maasta. Tapahtuma järjestettiin nyt 17. kerran.

Lue koko lehdistötiedote täältä (pdf).

Lisätiedot: Riina Laine, puh. +358 50 350 7579, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.,
www.riinamakeup.com, www.facebook.com/Riinamakeup

World Bodypainting Festival -tapahtuman kotisivu: www.bodypainting-festival.com

Tulosluettelo: http://www.bodypainting-festival.com/images/stories/WBF/infosheets/results/2014/World-Award_Brush-Sponge-Final2014.pdf

© The Professional Make-up Artists of Finland | Suomen maskeeraajat ry

Tietosuojaseloste

webdesign bahama.digital