Nick ja Brian Wolfe Suomeen lokakuussa!

Jenkkikaksoset ovat Universal studioilla työskennelleitä, body paintingin maailmanmestareita, face art -eksperttejä, alan kirjoja julkaisseita ja erityisesti erikoisefektit ja hirviömaskit ovat heidän alaansa. He kiertävät ympäri maailmaa kouluttamassa, ja tulevat nyt ensimmäistä kertaa Pohjoismaihin, eli Suomeen jakamaan oppejaan.

wolf3D Face Art kurssi järjestetään kahtena päivänä peräkkäin Pasilassa Helsingin palvelualojen oppilaitoksen Kauneudenhoitoyksikön tiloissa. Veljekset tuomaroivat myös Maskeerauksen SM-kisoja Kauneus ja Terveys messuilla ja esittelevät taitojaan messuvieraille.

Lisää heistä löydät sivuilta http://eviltwinfx.com

3D Face Art kurssi

Päivämäärät: 19.10. tai 20.10
Aika: 9.00-17.00
Paikka: Helpan tilat Pasilassa ( Savonkatu 4 )
Opetuskieli: Englanti

Sisältö: This is a hands on workshop were you will paint along side the twins, step by step. The anatomy of design will be demonstrated and examined with worksheets and paint along exercises. Sponging, brush work, colour, composition, contrast, shading, highlighting, blending, facial anatomy, and expression will be covered.

Tuo mukanasi: Kamera ja siveltimet. Myös malli, jos tahdot, mutta kouluttajat tuovat mukanaan harjoituspäät, joita käytetään.

Hinta: Suomen maskeeraajat ry:n jäsenet 90 €, ulkopuoliset 170 €

Sitovat ennakkoilmoittautumiset 1.7.2011 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tämän jälkeen saat sähköpostitse ennakkolaskun 45 €, joka tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Näin varmistat paikkasi workshopissa. Ennakkomaksuja ei palauteta. Kurssin loppuosan eräpäivä on 26.9.

© The Professional Make-up Artists of Finland | Suomen maskeeraajat ry

Tietosuojaseloste

webdesign bahama.digital