Yhdistyksen jäsen hopealle Body painting MM-kilpailuissa

Yhdistyksemme puheenjohtaja Riina Laine on sijoittunut toiseksi vartalomaalauksen MM-kisoissa Itävallan Pörtschachissa. Riina sai hopeaa kisojen pääsarjassa yli 70 kilpailijan joukosta.

Riina sijoittui hopealle kisojen suurimassa eli sivellin/sienisarjassa, jonka teemana oli karsintapäivänä "Planet food" ja finaalissa "Holy geometry". SIvellin/sienisarja edustaa perinteistä vartalomaalaustekniikkaa, vetää eniten kilpailijoita ja sen voitto on MM-kisoissa kaikkien halutuin ja arvostetuin. Riina oli karsinnan jälkeen kolmannella sijalla, mutta nousi finaalipäivän pisteillään kokonaistuloksissa toiseksi. Kilpailijoilla oli maalaukseensa aikaa 6 tuntia. Arvosteluperusteina olivat työn laatu ja tekniikka, sommitelma ja teeman tulkinta. MM-kilpailujen tuomaristo koostui Body Paintingin huippuammattilaisista. Joukossa oli alan taiteilijoita, kouluttajia ja galleristeja eri puolilta maailmaa.

Riinan assistenttina toimi Jaana Veronika Kuittinen, hänkin yhdistyksemme jäsen sekä jäsenvastaava.

Vartalomaalauksen MM-kilpailuja (The World Bodypainting Festival) on järjestetty vuodesta 1998 lähtien Itävallassa. Tällä kertaa kilpailut järjestettiin 5.-7. heinäkuuta, ja kisoihin osallistui kilpailijoita 46 maasta. MM-kilpailuissa on omat sarjansa maalaajille ja valokuvaajille. Maalaajat kilpailivat tänä vuonna kahdeksassa eri sarjassa: sivellin/sienitekniikassa, airbrush-sarjassa, erikoisefekteissä, UV-sarjassa, kasvomaalauksissa, erikoisefekteillä toteutettavissa kasvomaalauksissa sekä kahdessa amatöörisarjassa. The World Bodypainting Festival kerää joka kesä yli 30 000 kävijää kilpailuviikonlopun aikana.

www.riinabodyart.com tai www.riinamakeup.com

www.facebook.com/Riinamakeup

www.bodypainting-festival.com

© The Professional Make-up Artists of Finland | Suomen maskeeraajat ry

Tietosuojaseloste

webdesign bahama.digital