Maskeerauksen SM-kilpailut I love me -messuilla

Suomen maskeeraajat ry järjesti vuosittaiset maskeerauksen oppilassarjan ja ammattilaissarjan Suomen mestaruuskilpailut I love me -messuilla sunnuntaina 23.10.2016

Ammattilaisten sarjassa maskeerauskisan aiheena tänä vuonna oli ”Masquerade”. Sarjan taso oli kirjava ja kilpailussa nähtiin hienoja kokonaisuuksia ja erilaisia lähestymistapoja aiheeseen. Työsuunnitelmat olivat inspiroivia ja työskentely ja asenne oli hyvin ammattimaista.
 
Tuomarit kaipasivat selvempiä tuoteselosteita työsuunnitelmaan, koska on kyseessä erikoisefektituotteet. Osallistujia oli tänä vuonna 8.
 
Pisteet ja sijoitukset:
1. Tiia Rautio, Helsinki 97p.
2. Isa Koskelainen, Helsinki 96p.
3. Elina Kymäläinen, Tampera 91p.
4. Enni Tapionkaski, Vantaa 86p.
5. Laura Salo, Helsinki 80p.
6. Heli Tikkanen, Turku 62p.
7. Vilma Mäkitalo, Tampere 53p.
8. Merike Pesonen, Mikkeli 29p.
 
Ammattilaissarjassa tuomareina olivat elokuvamaskeeraaja Mari Vaalasranta, 1. Jussi-palkinnonkin saanut elokuvamaskeeraaja Riikka Virtanen, meikkaaja-maskeeraaja Julius Sepponen, Vuoden maskiteko 2015 saanut Kaarina Kokkonen, meikkaaja-maskeeraaja Miia Ollula. Päätuomarina toimi S.M.Y:n kunniajäsen ja perustajajäsen Kaarina Kokkonen.
 
Oppilassarjan aiheena tänä vuonna oli ”Red Carpet”. Kilpailussa nähtiin hyvin monen tasoisia töitä. Sarjassa oli paljon klassisia töitä ja muutama eri näkökulmasta käsitelty kilpailuaihe. Kiehtovalta aiheelta odotettiin kuitenkin vieläkin enemmän heittäytymistä ja värikkyyttä. Tuomarit kehottivat jatkossa kiinnittämään huomiota vielä anatomiaan ja käyttämään hyväksi mallin jo olemassa olevia kasvonpiirteitä ja ihon kuulautta. Lisää rohkeutta toivottiin. Osallistujia oli tänä vuonna 17.
 
Pisteet ja sijoitukset:
1. Jere Sivonen, International Maker Academy, Helsinki 98p.
2. Katriina Havana, Omnia, Espoo 89p.
3. Betty Stolt, Make Up For Ever Academy, Helsinki, 87p.
4. Minja Hynynen, International Maker Academy, Helsinki 85p.
5. Eeva-Maria Häkkinen, International Maker Academy, Helsinki, 82p.
6. Matleena Kallio, Etelä-Pohjanmaan opisto, Ilmajoki 76p.
7. Annukka Pakisjärvi, Make Up For Ever Academy, Helsinki 73p.
8. Veera Kaijanen, Make Up For Ever Academy, Helsinki 68p.
9. Tanja Niemeläinen, Stadin Ao, Helsinki 64p.
9. Emmi Salo, Omnia, Espoo 64p.
10. Emma Sandberg, Etelä-Pohjanmaan opisto, Ilmajoki 62p.
11. Maiju Korhonen, Stadin Ao, Helsinki 61p.
12. Niko Sahlman, Stadin Ao, Helsinki, 55p.
13. Nonglak Saarelainen, Stadin Ao, Helsinki 50p.
13. Mariia Serous, Omnia, Espoo 50p.
14. Emma Korpela, Omnia, Espoo 47p
14. Merja Puntala, Etelä-Pohjanmaan opisto, Ilmajoki 47p.
 
Oppilassarjassa tuomareina olivat yhdistyksen koulutusvastaava, meikkaaja ja kampaaja Heidi Hurme, meikkaaja-maskeeraaja Kay Borgström, Drag artisti NikoLa, meikkaaja-maskeeraaja Emma Räsänen, maskeeraaja Heidi Kjellman. Päätuomarina toimi S.M.Y:n hallituksen jäsen Heidi Hurme.
 
Suomen maskeeraajat ry on perustettu vuonna 1989 ja sen jäsenistöön kuuluu Suomen alan huiput. Sen tehtävänä on edistää suomalaista maskeeraustaidetta, olla alan ammattilaisten yhdistävänä foorumina sekä järjestää koulutuksia ja kursseja jäsenistön ammattitaidon kasvattamiseksi. Jäseniä yhdistyksellä on tällä hetkellä lähes 80.
 
Kisojen sponsoreina toimi mm. Cameleon Face & Bodypaint, Make Up For Ever, Royal Pink, Cutrin, Nordic Beauty Import, Ben Nye, Duroy, Joe Blasco Ardell/Consult Lady, Make Up Store, KC Professionals, Flormar, Schwartzkopf, Cinema Secrets, Mehron, Grimas, Carpelan cosmetics, Dimora, Make Up For Ever Academy.
 
Lisätietoja: Suomen maskeeraajat ry, sihteeri Susana Martinez Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. www.suomenmaskeeraajat.com
 

© The Professional Make-up Artists of Finland | Suomen maskeeraajat ry

Tietosuojaseloste

webdesign bahama.digital