Täältä löydät arvoisan tuomaristomme Maskeerauksen SM & Helsinki Bodypainting competition 2017:ssä

Tänä vuonna järjestämässämme Maskeerauksen SM & Helsinki Bodypainting competitionissa Helsingin Messukeskuksessa, I love me messuilla 21.10-22.10.2017  tuomaroi sarjoittain.

Bodypainting sarjan tuomarit:

Riina Laine, päätuomarina. Riina on bodypainting-taiteilija ja maskeeraaja. Bodypaintingin maailmanmestari 2014 ja hän on myös tuomaroinut ympäri maailmaa. Suomen maskeeraajat ry:n jäsen.

Tuula Ropponen on meikkaaja-maskeeraaja, sekä kampaaja. Suomen mestaruus bodypaintingissä vuosina 2013 & 2014. Suomen mestaruus maskeerauksessa 2010. Suomen maskeeraajat ry:n jäsen.

Sini Silfvenius-Bart on meikkaaja-maskeeraaja, sekä parturi-kampaaja. Rakastaa luoda kokonaisuuksia maskeerausten ja hiusten parissa, niin lavalle kuin liikkuvaan kuvaan. Suomen maskeeraajat ry:n hallituksen sihteeri ja nettivastaava.

Vicky Maaranen. Vicky on Kuvataiteilija, taide ja vedic art opettaja.

Katri Niemi. Katri on kuvataiteilija, meikkaaja-maskeeraaja, joka arvostaa taidetta mikä kyseenalaistaa tavallisen ajattelun ja tuo todellisuuteemme uutta ja tuoretta tulkintaa jättäen myös katsojalle tilaa tulkintaan.

Maskeerauksen SM- oppilas-sarjan tuomarit:

Riitta Vaara, päätuomarina. Riitta on meikkaaja-maskeeraaja, kouluttaja sekä kirjailija. Riitta on koko elämänsä tehnyt rakastamaansa työtä laaja-alaisesti: opettanut,kaunistanut ja myös rumentanut- tarpeen mukaan. Suomen maskeeraajat ry:n kunniajäsen.

Ville Äikäs on erikoiskosmetologi, meikkaaja- maskeeraaja. Suomen Cidesco:n, sekä Suomen kosmetologien hallitusten jäsen. Suomen maskeeraajat ry:n hallituksen jäsen.

Nina Honkanen on meikkaaja-maskeeraaja, opetustyö on myös Ninan sydäntä lähellä. Suomen maskeeraajat ry:n hallituksen jäsenvastaava.

Tarja Virmanen on maskeeraaja-meikkaaja. Erikoistunut Tv maskeeraukseen ja opetukseen. Kauneuden ja muodin parissa työskennellyt vuodesta 1979. Suomen maskeeraajat ry:n jäsen.

Juri Silvennoinen. Kauneuden ja muodin konkari, sekä meikkaajia markkinoivan Toimisto makeup-agentuurin omistaja.

Maskeerauksen SM-ammattilaiset sarjan tuomarit:

Riitta Vaara, päätuomarina. Riitta on meikkaaja-maskeeraaja, kouluttaja sekä kirjailija. Riitta on koko elämänsä tehnyt rakastamaansa työtä laaja-alaisesti: opettanut,kaunistanut ja myös rumentanut- tarpeen mukaan. Suomen maskeeraajat ry:n kunniajäsen.

Jani Kylmälä. Maskeerauksen opettaja Esitys-ja teatteritekniikan ammatti-ja erikoisammattitutkinnossa Stadin aikuisopistossa. Jani on työskennellyt uransa aikana niin teatterin, oopperan kuin elokuvienkin parissa.

Emma Räsänen on meikkaaja-maskeeraaja. Kaksinkertainen maskeerauksen Suomen mestari ja vuoden 2017 kasvomaalauksen MM-kilpailujen 6. sija. Suomen maskeeraajat ry:n jäsen.

Julius Sepponen on MAKE UP FOR EVER Academy- maskeerauskoulun johtaja, sekä freelance maskeeraaja. Hän toimii erityisesti TV-ja elokuva-alalla ja erikoistehosteiden parissa. Suomen maskeeraajat ry:n jäsen.

Eija Hakkarainen on meikkaaja-maskeeraaja, joka rakastaa luoda illuusioita lavalle tai liikkuvaan kuvaan. Erityisesti sydäntä lähellä on tehostemaskeeraus ja maskeerauksen opettaminen. Suomen maskeeraajat ry:n jäsen.

© The Professional Make-up Artists of Finland | Suomen maskeeraajat ry

Tietosuojaseloste

webdesign bahama.digital