Helsinki Bodypainting competition 2017

Suomen Maskeeraajat ry järjesti Helsingin messukeskuksessa, I love me messuilla jokavuotisen Helsinki Bodypainting competition 2017- kilpailun 21.10.2017.

Helsinki Bodypainting competition on avoin kilpailusarja, johon voivat osallistua kaikkien alojen edustajat kotimaastaan riippumatta.

Bodypaintingin kisa-aiheena oli tänä vuonna " Aurora Borealis- Revontulet". Kisa-aihe valikoitui tänä vuonna mukaillen Suomi 100 teemaa.

Tuomariston mielestä yleisesti kilpailussa oli panostettu mallien rekvisiittaan ja ne tukivat kokonaisuuksia. Kilpailu-aihetta oli myös tulkittu hyvin laajasti, mikä oli samalla erittäin hieno asia, mutta joidenkin töiden kohdalla, eivät töistä avautunut kilpailun teema kilpailijan tarinasta huolimatta tuomaristolle. Tuomaristo otti sen huomioon ja tämä vaikutti töiden  pisteytykseen.Siitä huolimatta kilpailun kärkikolmikko valikoitui yksimielisesti tuomaristolle, joka koostui eri taiteen alojen ammattilaisista. Kilpailutöissä arvioitiin tekniikkaa, kokonaisuutta, taiteellisuutta, siisteyttä sekä värien käyttöä.

Jokaisen kilpailijan työsuunnitelmat ja tarinat hahmosta olivat erittäin hyviä ja mielikuvituksellisia, olivat ne teeman mukaisia tai ei.

Yleisesti kolmiulotteisuutta ja laajempaa värien käyttöä toivottiin myös, koska tänä vuonna kilpailijoilla oli hyvinkin samankaltainen värimaailma.

Kaiken kaikkiaan kaikki kisatyöt olivat hienoja tulkintoja ja upeita taidon näytteitä erilaisista lähestymistavoista bodypaint-taiteeseen.

Pisteet ja sijoitukset:

1. Miia Ollula ja Sanna Riihimäki, 117p.

2. Kai Schön, 99p.

3. Jaana Veronika Kuittinen ja Emma Räsänen, 96p.

4. Valentina Kuula, 82p.

5. Heli Tikkanen, 76p.

6.Mia Tetri, 76p.

7. Anne Stoor ja Riina Jäntti,65p.

8. Liis Mitjan, 58p.

9. Maria Aaltonen,53p.

 

Kisoja tuomaroi: Riina Laine, Tuula Ropponen, Sini Silfvenius-Bart, Vicky Maaranen ja Katri Niemi.

Kisoja sponsoroi yhteistyössä Suomen maskeeraajat ry:n kanssa:

Cameleon, Make up For Ever, Ben Nye, Duroy, Dimora, Joe Blasco, Carpelan cosmetics, Kc Professional, Diego Dalla Palma, Nicca, Cinema secrets, Eana Center, Glitter by Elina K, Grimas, Madara, MSCHIC cosmetics, Pieni Sivellinpuoti.

 

© The Professional Make-up Artists of Finland | Suomen maskeeraajat ry

Tietosuojaseloste

webdesign bahama.digital