Elämäntyöpalkinto 2017

Suomen maskeeraajat ry järjesti vuosittaiset maskeerauksen oppilassarjan ja ammattilaissarjan Suomenmestaruuskilpailut I love me -messuilla sunnuntaina 22.10.2017 Messukeskuksessa. Samassa yhteydessä yhdistys jakoi myös elämäntyöpalkinnon.

Tänä vuonna Suomen maskeeraajat ry halusi jakaa myös elämäntyöpalkinnon. Se jaettiin oppilas ja ammattilais-sarjan palkintojen jaon yhteydessä ja tänä vuonna se myönnettiin Riitta Vaaralle. Palkinnon jakoi yhdistyksemme Puheenjohtaja Heidi Kjellman sekä yhdistyksemme hallituksen jäsen Ville Äikäs.

Riitta Vaara toimi tänään kummassakin maskeerauksen sarjassa päätuomarina, joten oli luonnollista, että Riitta osallistui myös palkintojen jakoon. Tämä myös mahdollisti elämäntyöpalkinnon jakamisen salassa pitämisen ja Suomen maskeeraajat ry onnistui siinä.

Riitta sai tietää palkinnon jaosta vasta lavalla, joten yllätys oli taattu!

Tässä myös muutamia mainittuja perusteluita myöntämiselle:

- Riitta on todella pitkän linjan ammattilainen ja hän on kouluttanut vuosien saatossa todella monet luovan alan tekijät, sekä lisäkouluttanut jo alalla olevia maskeeraajia.
- Hän levittää edelleen aktiivisesti oikean sivellintekniikan ilosanomaa!
- Hän on myös ollut vahvasti mukana Suomen maskeeraajat ry:n luomisessa. Sen lisäksi hän on kirjoittanut alan ammattikirjallisuutta (Meikki itselle ja ammatiksi).

Vielä kerran yhdistys onnittelee Riittaa ja kiittää upeasta maskeerauksen hyväksi tehdystä työstä!

© The Professional Make-up Artists of Finland | Suomen maskeeraajat ry

Tietosuojaseloste

webdesign bahama.digital