Helsinki Make-up Event 2018 infot ja aikataulut

Järjestämme uuden kauneudenalan tapahtuman 13.4.2018 Helsingissä, Konepajan Brunossa! Tapahtuma on suunnattu kaikille kauneuden ja luovien alojen ammattilaisille, opiskelijoille, sekä kuluttajille.

Tänne voit tulla tekemään kosmetiikkaostoksia, rentoutumaan ja seuraamaan kauneuden viimeisimpiä trendejä. Tapahtumassa huikea määrä luentoja, demoja ja meikkivinkkejä ihan jokaiselle!

Sen lisäksi voit tulla tutustumaan useisiin maskeerausalan oppilaitoksiin ja tutkintoihin, kun paikalla on peräti alan 4 eri oppilaitosta!

Lanseeraamme tapahtumassa myös uuden kisa-sarjan, Creative Look kilpailun, eikä tälläistä kisaa Suomessa ole ikinä ennen nähty. Kilpailussa tiimit kisaavat toisiaan vastaan hiusten, meikin/maskeerauksen sekä asun/puvustuksen osalta, joten tiedossa on toinen toistaan upeampia kokonaisuuksia, kun kilpailijat näyttävät timanttista osaamistaan. Tämä kilpailu mahdollistaa monen alan yhteistyön ja näyttää minkälainen voima on, kun hahmo luodaan alusta loppuun harkituin yksityiskohdin. Tämä kannattaa nähdä!

Kilpailussa tuomaroimassa youtubettaja ja kauneusguru Henry Harjusola, Muodin ja kauneuden moniosaaja Teuvo Loman,  moninkertainen fantasiakampausten mestari Kati Metso, sekä Fashion Model Agency koulun johtajatar Merja Kupiainen-Groundstroem  ja Riikka Ikäheimo, joka on pukusuunnittelija Riikka Couture brändin takana, hän on suunnitellut pukuja mm. Britney Spearssille ja Saara Aallolle. Viimeisenä tuomarina toimii yhdistyksemme sihteeri, meikkaaja-maskeeraaja, parturi-kampaaja Sini Silfvenius-Bart, joka on tämän kisasarjan luoja.

 Paikka ja osoite:

 
Konepajan Bruno
Bruno Granholminkuja 2 (Aleksis Kiven katu 17 A), 00510 Helsinki

 

Päivän infot ja aikataulut:

Tapahtuma avoinna ammattilaisille ja opiskelijoille klo 10-17. Kuluttajille klo 12-17. Sisäänpääsy 2 € + eteispalvelumaksu.

Päivän ohjelma:

Klo: 10.00 Helsinki Creative Look kilpailu alkaa

Klo:10.15 - 11.00 Jani Kylmälä luennoi aiheesta " Max Factor ja modernin maskeerauksen alkutaival" ammattilaisille ja opiskelijoille

Klo: 11.00 - 12.00  Hiusyrittäjien Marja Liimatainen pitää luennon " Somen merkitys työvälineenä ja myynnissä, sekä markkinoinnissa "  ammattilaisille ja opiskelijoille

Klo: 12.00  Tapahtuma aukeaa kuluttajille

Klo: 12.00 - 13.00 Riitta Vaaran demoluento " Ajattele meikkisi uudella tavalla" - Tule kuuntelemaan mahtavat meikkivinkit Riitalta ja katsomaan meikkauksen saloja!

Klo: 13.00 - 13.25 Hanna Turunen, Estelle Works:ltä luennoi aiheesta " Kauneudenalan monipuoliset työllistymismahdollisuudet"

Klo: 13.25 - 13.55 Meikkistudio ElinaK:n demoluento " Ihotimantit ja glitterit osana juhlalookkia" - Tule katsomaan viimeisimmät vinkit, miten saat juhlatyylisi uudelle tasolle!

Klo: 14.00 - 14.55 Ben Nye Finland ja YLLÄTYSESIINTYJÄ

Klo: 15.00 - 15.30 Maskeerauskoulu International Maker Academy esittää näytöksen "The Power of make-up".

Klo: 15.30 - 16.00 Helsinki Creative Look kilpailun palkintojenjako!

Klo:16.00 - 16.15 Suomen Maskeeraajat Ry ja Maker Academyn johtajatar Iiris Virranta tulevat lavalle.

 

Päivän ohjelman lisäksi, tapahtumassa tapahtuu joka puolella tilaa koko ajan jotakin.Näytteilleasettajien ständeillä on jokaisella oma "ohjelmansa", joten tapahtumassa kannattaa kierrellä rauhassa, jotta näet kaiken.

Suomen Maskeeraajat Ry tekee myös yhteistyötä Helsinki Drag Battlen kanssa. Helsinki Drag Battle Goes Wild räjähtää käyntiin samana päivänä, illalla ravintola Virgin Oilissa. Tapahtuma on myyty joka vuosi loppuun, joten sinne kannattaa ostaa lippu ajoissa. Tapahtuma löytyy täältä: Helsinki Drag Battle Goes Wild

Ammattilaisilla ja opiskelijoilla on myös mahdollisuus seurata, kuinka drag tyyli syntyy, kun Helsinki Drag Battlen luoja, Antti Taipale aka. Sheila luo oman illan tyylinsä meikkeineen Helsinki Drag Battleen Make-up Eventissä. Sen lisäksi Helsinki Drag Battlen viimevuoden voittaja, Miika Heikkinen aka. MissB luo myös oman lookkinsa Make-up Eventissä.

Tapahtumassa tehdään myös muita Drag Battlen hahmoja, sekä myös ylipäätään erilaisia maskeerauksia ja meikkauksia. Sen lisäksi tapahtumassa on paljon yllätyksiä, jotka selviävät vain tulemalla paikan päälle.

Tapahtumassa mukana: Estelle Works, G beauty Lab, Affect Professional Cosmetics, Ben Nye, Zuca, Duroy, Meikkistudio ElinaK, Make up Factory, International Maker Academy, Pieni Sivellinpuoti, Glitternisti, Karaja, Riina Laine by Duroy, Punanaamio, Make Up For Ever, Make Up For Ever Academy, Adelain Beauty, LCN, Nordic Beauty Import, EVAGARDEN, Makeup Mondo, Cameleon, Senjo Color, Ripair Cosmetics, Stadin aikuisopisto, Beni Durrer.

Käy liittymässä facebookissa tapahtumamme facebook ryhmään, jonka löydät täältä:Helsinki Make-up Event 2018  Sieltä saat kaikki tuoreet messutarjoukset ja muut tiedot!

Lue lisää tästä tapahtumasta Make-up Event välilehdeltä tai facebook ryhmästämme. Kummastakin löydät tarkempia tietoja mm. uudesta fantasiakilpailustamme, joka käydään myös Helsinki Make-up Eventissä.

Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© The Professional Make-up Artists of Finland | Suomen maskeeraajat ry

Tietosuojaseloste

webdesign bahama.digital